zondag 18 april 2010

Bruisend ??? dorpshart


Dat het bruisend dorpshart veel geld kost, misschien wel te veel, en dat het nog wel enige tijd kan duren voordat het er is weten alle inwoners wel.

Maar dat er zelfs geen geld of aandacht of tijd is om, zolang er nog niet aan gewerkt wordt, het een beetje zuiver te houden DAT snappen de meeste mensen in Kaatsheuvel dus niet. Toen ik deze foto 's stond te maken kwamen er enkele mensen langs gefietst die er schande van spraken dat het er nu, lang nadat hotel Smit gesloopt is, nog zo vies, vuil en rommelig bij ligt. Is er dan niemand in het gemeentehuis die er zich verantwoordelijk voor voelt om hier iets aan te (laten) doen, hebben ze het allemaal zo druk?
Maar het meest verwonderd ben ik dat raadsleden en ambtenaren wel schande spreken van een beetje graffiti op een gebouw maar HIERVOOR hun ogen dichtknijpen, ook al komen ze er dagelijks langs op weg naar hun werk. Hoelang gaat het nog duren voordat het centrum van Kaatsheuvel een beetje toonbaar is, in elk geval in het toeristenseizoen.

Geen opmerkingen: